Radović: Da se napijem

Radović

foto:printscreen

Selektor Crne Gore nakon plasmana na Svjetsko prvenstvo.

Crna Gora će drugi put igrati na Svjetskom prvenstvu. Poslije Kine, sada će selekcija koju predvodi Boško Radović igrati i na šampionatu koji organizuju Filipini, Japan i Indonezija. Mundobasket su ovjerili u poslednjem kolu domaćom pobjedom protiv Češke 88:70.

“Mala Crna Gora je drugi put na Mundobasketu i to je čudo. Ovo je jedna od naših najboljih utakmica u ovim kvalifikacijama. Odigrali smo utakmicu na jednom vrhunskom nivou. Onako kako ja zamišljam da treba da igramo. Čvrsta odbrana, disciplinovan napad. Zaustavili smo njihovu tranziciji i šut za tri poena. Hvala igračima, svima koji su bili dio tima prethodne dvije godine, prošlo ih je dosta, navijačima i mom Stručnom štabu, ljudima iz Saveza. Hvala navijačima koji su uprkos lošem vremenu napunili “Moraču”, rekao je selektor Crne Gore, a on i kapiten Nemanja Radović su dobili pitanje šta očekuju od Svetskog prvenstva.

Selektor je sa osmjehom na licu odgovorio:

“Nemam očekivanja trenutno nikakvih sem da odem i da se napijemo. To su jedina očekivanja trenutno koja nas se tiču”, rekao je Radović na šta se prezimenjak nadovezao kako nema ništa protiv.

About The Author