Protiv Splita prekinuti seriju poraza

Jovanović

foto: Borac Mozzart/Duško Radišić

Igokea u 17. kolu ABA lige dočekuje Split.

Igokea je u negativnom nizu od šest poraza, te su sada na učinku od pet pobeda i 10 izgubljenih mečeva, te su od ekipe koja je bila viđena u plej ofu, sada u situaciji da više gledaju u donji dio tabele. Ipak jedna pobjeda bi puno pomogla. U subotu u goste dolazi Split koji ima pet pobjeda i 11 poraza.

“Veoma važna utakmica za oba tima. Ekipa Splita je pronašla formu u posljednjih nekoliko utakmica. Čak i kada su gubili igrali su dobro i praktično bili bar ravnopravni sa svim protivnicima. Djeluje da imaju jasno podeljene uloge i dobru atmosferu. Sa druge strane mi smo u seriji loših rezultata i potrebna nam je prije svega dobra igra na oba kraja terena. Za tako nešto biće nam potrebna koncentracija kao i energija kojom moramo da odgovorimo na igru protivnika. Vjerujem u tim i nadam se dobroj igri i rezultatu”, rekao je trener Igokee Vladimir Jovanović, koji će debitovati pred domaćom publikom.

Nikola Tanasković vjeruje u pobjedu.

“Očekuje nas meč protiv dobre ekipe Splita u koji ulazimo sa velikom motivacijom da prekinemo niz poraza. Spremili smo se za protivnika koji je ofanzivno jako moćan, znamo gdje su nam prednosti i kako da ih napadnemo. Naravno prije svega sutra će utakmicu odlučiti odbrana i energija koja mora biti na visokom nivou ako zelim ostvariti pobjedu.”

Meč Igokea – Split na programu je od 17 časova.

About The Author