Po plej of na Zlatibor

Košarkaši Borca otputovali su za Zlatibor.

Tamo ih očekuje četvrti turnir ABA 2 lige. Računajuči prošli turnir u Sarajevu na kojem su zabilježili tri pobjede, košarkaši Borca su u seriji od sedam trijumfa u svim takmičenjima. U dobrom raspoloženju su otputovali na Zlatibor gdje imaju sjajne šanse da obezbijede završni turnir ovog takmičenja. Borac je drugi na tabeli sa učinkom sedam pobjeda i tri poraza.

“Jako važne utakmice za nas. U seriji smo pobjeda, kojih smo zabilježili sedam. želimo da igramo kao na prethodnom turniru na kojem smo dobili sve tri utakmice. Ovaj turnir je najava završnog turnira i jako je bitno da sve tri utakmice odigramo jako dobro”, rekao je prvotimac Borca Aljoša Janković.

Na Zlatiboru će Borac odigrati tri meča. Prvi je na programu u utorak od 21 čas protiv Rabotničkog, koji je pretposljednji na tabeli.

“Mislim da stanje na tabeli nije realno, pošto je ta ekipa izuzetno kvalitetna. Mi idemo na pobjedu kao i na svakom meču i nadamo se najboljem”, kaže Janković.

Drugi meč Borac će igrati u četvrtak protiv Zlatibora, a ligaški dio takmičenja zatvaraju u subotu protiv zemunske Mladosti.

foto: KK Borac

About The Author