Partizan – Uniks Kazanj: 200% EXTRA BONUS samo u Meridianu!

Zaigraj u Meridianu sa 200% EXTRA BONUSOM! Registruj se i uzmi bonus za klađenje BEZ RIZIKA!

Poslije dva odlaganja, vrijeme je da Partizan konačno zaigra u EUROKUPU! Iza crno – bijelih je vrlo napet period, ali ima još dosta da se igra do kraja sezone.

Nakon nekoliko loših rezultata, u Partizanu je uslijedila smjena trenera. Novi trener je Sašo Filipovski, te je sad na ozbiljnom ispitu protiv ruske ekipe. Za novi preokret Partizana, kladionica Meridian je spremila nevjerovatni 200% EXTRA BONUS! Ukoliko želiš da ga preuzmeš, klikni na OVAJ LINK!

                                                     PARTIZAN – UNIKS KAZANJ

Utakmica EUROKUPA se igra večeras od 20.30h u Beogradskoj Areni, bez publike. Partizan je do sad u Evropi ostvario dvije pobjede i dva poraza, dok u ABA ligi, crno – bijeli broje četiri trijumfa i tri poraza. Nadanje je da Filipovski vraća ekipu na pobjednični kolosjek.

Uniks je u Evropi ipak efektivniji. Broji četiri pobjede i dva poraza, a jedna od tih pobjeda je upravo nad Partizanom u Rusiji. Sad, ipak, dolazi u goste! Može li pobjediti ponovo, ili će Partizan dokazati da se kući nikad ne predaje!? Prethodna tekma je bila ubjedljivih 93:70 za Ruse, ali nakon pobjede nad Cibonom, crno – bijeli su sigurno gladni i evropske pobjede.

Podržite ekipu Partizana sa nevjerovatnim bonusom za igru, kakav daje samo kladionica Meridian. Naime, za sve novoregistrovane igrače, 20 KM BONUS, za igru BEZ RIZIKA je spreman i sve što je potrebno jeste samo registracija na meridianbet.ba!

Meridian – oduvijek kuća najvećih bonusa!