Ostoja Mijailović o novom ugovoru Željku Obradoviću: Ugovor je u finalnoj fazi i biće potpisan čim se obe strane usaglase oko još nekoliko pojedinosti

Mijailović o ugovoru.
Ostoja Mijailović

foto: printscreen

Ostoja Mijailović predsjednik Partizana govorio je o novom ugovoru treneru Željku Obradoviću.

Na kraju sezone ističe trogodišnji ugovor Željku Obradoviću. Najtrofejniji trener Evrope nema dilemu da želi da ostane, navijači takođe nemaju, a i zdrav razum nalaže da se ugovor produži.

“KK Partizan je ponosan na sinoćnu pobjedu, koja nas motiviše da budemo još bolji u narednim utakmicama u svim takmičenjima. Za to nam je, prije svega, potreban odličan tim. Stoga smo odlučni da nastavimo saradanju sa našim trenerom, Željkom Obradovićem. Ugovor je u finalnoj fazi i biće potpisan čim se obe strane usaglase oko još nekoliko pojedinosti“, rekao je predsjednik crno-bijelih Ostoja Mijailović za Kurir, te dodao:

“Znamo da su naši navijači, kao i kompletna javnost veoma zainteresovani za ovu temu, ali vjerujemo da se ovakvi dogovori donose u miru, bez ikakvih pritisaka, a u skladu sa ciljevima naše crno-bijele porodice. Došli su do mene i neki, moram tako reći, prizemni komentari u vezi sa tim da li meni neko naređuje da produžim ili ne produžim ugovor sa trenerom.

Takve stvari više govore o onima koji ih izgovaraju i ne želim sebi da dozvolim da ih komentarišem. Za sedam godina u Klubu u kojem sam odluke uvijek donosio u interesu Partizana, niko se nikada u donošenje istih nije miješao, osim članova Uprave i menadžmenta sa kojima je prirodno da se konsultujem.

O tome kako smo radili do sada, govore i naši rezultati. Nekada dosadno zvuči, ali zbog onih koji lako zaboravljaju, moram još jednom da podsjetim se gde je Klub bio 2017. godine a gdje je danas”, zaključio je Mijailović.

Najbolje kvote vas očekuju u Meridianbet poslovnicama.

About The Author