OKK Borac: Na titulu

OKK Borac i Bratunac boriće se za titulu šampiona Republike Srpske.

Borac je do finala došao pošto je u majstorici u gostima savladao Sokolac. Kad su već u finalu logično je i da im je želja ovajanje titule šampiona Republike Srpske.

“Bratunac je iskusna ekipa, imaju šest igrača koji im nose igru i izuzetno kvalitetan centarski tandem Miroslav Milidrag i Miroslav Kovač. Mi ćemo nastojati da ih udvajanjima i presingom natjeramo na greške i da više vraćaju loptu ka svojim vanjskim igračima. Pokušaćemo da iskoristimo prednost domaćeg parketa kako bi došli do trofeja”, rekao je  Marko Taušan, trener OKK Borac.

Andrej Mikeš će zbog povrede propustiti prvi duel.

“Povreda je lakše prirode. Pozivam navijače da dođu i da nam pomognu u borbi za Premijer ligu BiH. O tome je naravno rano pričati, idemo iz utakmice u utakmicu sa željom da prvi dođemo do te tri pobjede. Svjesni smo da neće biti lako ali smo optimisti. Imamo prednost domaćeg parketa i želimo to da iskoristimo”, poručio je Mikeš.

Prvi finalni meč igra se u nedjelju u 20 časova i 30 minuta. Šampion Republike Srpske će postati tim koji ostvari tri pobjede.

foto:kosarka24.ba

About The Author

Možda ste propustili