Odlično veče za Srbe u NBA

Noćas igrali Jokić, Bogdanović, POkuševski

Nikola Jokić je zabilježio novi tripl dabl – 15 ove sezone. Njegov Denver je izgubio od Bostona 108:102, a srpski centar je upisao 23 poena, 16 skokova i 11 asistencija. Imao je i devet izgubjenih lopti.

“Da izgubljene lopte su bile prisutne, ofanzivan skok.. Neke večeri su dobre, neke nisu. Imao sam devet izgubljenih lopti, znam da je tu bilo do mene, ali pomalo i do Vila. Ja i Vili Barton smo igrali vrlo loše. Nije bilo nikakve hemije, na kraju, mi bismo trebalo da budemo lideri i da igramo vrlo dobro. On je i imao neku konzistenciju što se možda ne vidi kroz odnos plus/minus. Što se mene tiče, potrebno je da postižem poene i da pronalazim kolege u povoljnim pozicijama”, rekao je samokritični Jokić.

Bogdan Bogdanović je odigrao možda i najbolji meč ove sezone. U porazu Atlante na domaćem terenu od San Antonija 136:121, je postigao 23 poena uz pet skokova i četiri uspješna dodavanja.

Oklahoma je izgubila 100:87 od Filadelfije. U poraženom timu Aleksej Pokuševski je ubacio 15 poena, uz šest skokova i blokadu.

foto:denver nuggets