ODIGRAJ PRVI TIKET I MERIDIAN TE ČASTI DO 40 KM!

Meridian časti za prvi odigran tiket! I to bonusom do 40 KM! Uplati prvi depozit i iskoristi ga za odigravanje tiketa i Meridian će ti dodati još toliko na bonus račun.

Iskoristi bonus za klađenje na sport na uživo ili standardnom klađenju, na brojeve… Opcija je, zaista, mnogo! Registruj se na OVOM LINKU ili direktno na sajtu meridianbet.ba i ostvaruješ pravo na bonus do 40 KM! Bez obzira na to da li će tvoj prvi tiket biti dobitan ili gubitan, tebe bonus čeka! Ne gubi vrijeme, odmah si na dobitku!

NAJVEĆI BONUSI ČEKAJU SAMO TEBE

Navikli smo da je Meridian mjesto najboljih bonusa, pa tako sada na jednom tiketu možeš da imaš čak četiri bonus kvote! Bonusi te čekaju poslije tri, pet, sedam i devet odigranih parova. Ovo nećeš naći nigdje, osim u Meridianu! Ne čekaj više ni trenutka- posjeti nas i gledaj kako kvote rastu na tvom tiketu.

KLIKER I XBON ZA JEDNOSTAVNU UPLATU

Osim bonusa za prvi odigran tiket i bonus kvota, na dobitku možeš da budeš i ako svoj keš račun dopuniš Kliker-om i xBon-om, jer Meridian ti poklanja 5% bonusa na svaku uplatu ovim vaučerima! Dovoljno je samo da na nekom od 5.000 prodajnih mjesta u BiH kupiš Kliker ili xBon, uloguješ se na svoj nalog, pratiš uputstva i novac za klađenje je spreman! Bez provizije- iz bilo kojeg dijela BiH!

Posjeti meridianbet.ba, gdje te čekaju najbolje kvote, sjajni bonusi i promocije koje ti donose vrijedne nagrade!

About The Author

Možda ste propustili