Sve spremno za Basketball camp Novi Grad 2018

Novi Grad će ove godine biti domaćin četvrtog izdanja košarkaškog kampa Basketball camp Novi Grad 2018, koji će biti održan od 23. do 27. jula.

Organizator je KK Sloboda 73, a kao i prethodnih godina, kamp je besplatan za sve učesnike. Učešće je najavilo oko 150 dječaka i devojčica iz Novog Grada, Prijedora, Kozarske Dubice, Gradiške, Banja Luke, Laktaša, Sanskog Mosta, Bosanske Krupe, Bihaća, Kotor Varoša i Šipova.

Promoter kampa je nekadašnji reprezentativac BiH i igrač vršačkog Hemofarma, sarajevske Bosne i drugih klubova,  Saša Vasiljević. Glavni trener je bivši šef struke Uniksa, Dragan Višnjevac, a sa djecom će raditi još i Zoran Petrović, nekadašnji trener kraljevačke Sloge, Ivica Blažević, trener mlađih kategorija zagrebačke Cedevite, te Nenad Ćuk, trener mlađih kategorija Slobode iz Tuzle.

Početak kampa označiće i stavljanje u rad novog vanjskog terena KK Sloboda 73, koji je napravljen uz pomoć Opštine Novi Grad. Kroz novogradski kamp u prethodne tri godine prošlo je više od 400 djece.

foto:kosarka24.ba

About The Author

Možda ste propustili