Obradović odradio prvi trening sa crno bijelima (VIDEO)

KK Partizan počeo sa radom. Željko Obradović na prvom treningu imao uglavnom mlađe igrače.

Obradović je počao sa treninzima i na prvom je od iskusnijih igrača imao Aleksu Avramovića, Nemanju Dangubića i Radu Zagorca, Dušana Miletića, te mlađe igrače koji će pokušati da se nametnu. Početak priprema je zakazan za 16. avgust.

“Prvi trening, skupili smo prije svega naše mlade igrače iz juniorskog pogona da vidimo ko od njih bi eventualno mogao da nam se priključi na pripremama ili kasnije tokom sezone. Imamo i neke igrače sa strane koje želimo da vidimo. Tu su i oni koji će vjerovatno biti mnogo važni ove godine, nadam se. Krećemo da radimo, vrijeme rada je pred nama”, izjavio je Obradović za klupsku televiziju.

Plan rada…

“Plan je dobar, mora da bude dobar. Prve sedmice smo ovde u Beogradu, a onda se selimo na Zlatibor. Tamo ćemo provesti 12 dana, a onda se vraćamo za Beograd i kreću pripremne utakmice”.

Kompletiranje tima nije završeno.

“Sljedeće sedmice čekamo da se priključe svi oni koji nisu bili u mogućnosti sada, takav je bio dogovor sa svima njima. Vidjećemo da li možemo da kompletiramo tim, jer nam fali još nekoliko igrača da bi to bio tim za sljedeću sezonu”, rekao je Obradović.

U klub su do sada stigli: Kevin Panter, Zek Lidej, Aleksa Avramović, Rodions Kuruks, Dalas Mur i Alen Smailagić.

foto:printscreen/yotube BC Partizan TV

About The Author