Obradović o “dobrodošlici” (VIDEO)

Saša Obradović o “dočeku” u Beogradu.

Pristalice Crvene zvezde, odnosno jedan dio njih, bivšeg trenera i jednu od rijetkih klupskih legendi Sašu Obradovića, dočekali su zvižducima i vrijeđanjem. Mnogi su treneri dolazili i odlazili, a razlog za ovakvu “dobrodošlicu” je vjerovatno što se drznuo da naplati od kluba ono što je potisano.

“Svako plaća ulaznicu da se ponaša kako god hoće. Rekao sam već da ne želim da ulazim i da komentarišem sve ovo, ja znam, znaš i ti i svi ovde o kome se radi. Ne moram nikome da objašnjavam. Nikad nikome u životu ništa nisam dugovao, tako vaspitavam i svoju djecu, da budu pošteni i časni ljudi, pa sve ostalo”, kaže Obradović.

Nije želio da ulazi „dublje“ u priču da li ima nekih dugova na relaciji klub – trener.

„Ne idemo u tom pravcu, ako hoćete nešto drugo da pitate,“ a na pitanje novinara da li sebe u budućnosti vidi na klupi crveno-bijelih procijedio je:

Ako bog da, nekada.“

Monako je u seriji odličnih rezultata i plasman u Top 8 je sasvim realan.

Naše šanse 8 rastu. Od preostalih deset utakmica sedam igramo kod kuće. Veliki je pritisak i velika emocija, to se osjeća svuda u Monaku.“

Kad je sa Albom dolazio u Evrokupu dočekao ga je dres i pokloni, sada druga priča.

Meni je bio isti intenzitet emocija kao i kada sam dolazio sa Albom. Naravno, bilo mi je krivo što se neko izražava na način na koji se izražava, ali probao sam samo da se fokusiram na igru, na svoju ekipu i da izađemo kao pobjednici”. Da li mu je krivo što nije vodio crveno-bele pred navijačima? “Jako mi je krivo. Vjerovatno bi bilo sve drugačije da je bio takav ambijent. Uzeti su mi snovi. Nije važno…Ovo je Zvezdino odijelo, s njim ću u Top 8 da idem”, rekao je Obradović.

foto:printscreen/youtube

About The Author