Obradović: Najveća pobjeda kad arene budu pune

Željko Obradović kao predsjednik Udruženja trenera Evrolige se obratio javnosti.

“Zdravlje je iznad svega i tu nema pregovora u ovim teškim vremenima. Virus utiče na sve aspekte života. Košarka i svi učesnici Evrolige takođe su pogodnjeni i svi patimo na isti način. Ova pandemija nas ponekad čini bespomoćnim, ali puni smo nade”, rekao je Obradović u svom saopštenju.

„Zdravstveni standardi su iznad svega i oko njih se u ova teška vremena ne može pregovarati. Udruženja glavnih trenera nudi podršku kako bi se došlo do najboljeg mogućeg rješenja za sva takmičenja. Kovid utiče na sve aspekte života i odnosi ljudske živote širom svijeta. Podržavamo sve naše kolege i njihove porodice. Drago nam je da su se Dimitris Itudis i Šarunas Jasikevičijus lijepo oporavili i želimo Ćaviju Paskvalu brz oporavak, kao i svim drugim igračima, zvaničnicima i klupskom osoblju“,

“Mi treneri nudimo svoje znanje i iskustvo, hrabrost i ljubav prema ovoj sjajnoj igri. Sigurni smo da je to ono što milioni navijača očekuju i zaslužuju od nas. Ne izlazimo za sto sa konkretnim predlozima, ali imamo prijedloge i imamo mišljenja, na primjer o medicinskom protokolu. Kao i svi navijači i ljubitelji ove igre i mi želimo da se vratimo još jači. Najveća pobjeda za sve nas sada neće biti osvajanje trofeja Evrolige, već kada sve arene ponovo budu popunjene do posljednjeg mesta”, navodi se su saopštenju.

foto:euroleague