Nismo Real Madrid, ali nismo loši (VIDEO)

Izjava Marka Baraća pomoćnog trenera KK Igokea.

Igokea je upisala šesti trijumf u nizu. U prvom meču plej ina FIBA Lige šampiona na domaćem terenu pobijedili su Ostende 87:72.

“Za početak, nadam se da shvatate da igramo do dvije pobjede, tako da ću većinu analize ostaviti vama novinarima. Bili smo veoma ambiciozni, podizali smo formu i u posljednjim mečevima smo pokušali dozirati minutažu nekih igrača. Potom smo ušli u probleme, Ilić se nije oporavio, a potom su nam Dešon Stivens i Stefan Đorđević rekli da imaju nekih probleme i ostali smo bez visokih igrača”, rekao je Marko Barać, koji je i večeras vodio tim u odsustvu Dragana Bajića.

“Pokušali smo da se prilagodimo na jučerašnjem treningu, a kako jedan problem ne dolazi sam, danas nam se tokom utakmice i zagrijavanja još par igrača požalilo na povrede i imali smo skraćenu rotaciju. Ipak, pokušali smo se ugledati na neke timove koji su takođe u problemima, ali svejedno su pobjeđivali, kad nisu imali dosta igrača.Slijedili smo njihove primjere. Nismo Real Madrid, ali nismo loši”.

Nikola Tanasković odigrao je najbolji meč otkako je stigao u Igokeu. postigao je 21 poen i imao šest skokova.

“Znajući da nam fale tri igrača i izašli smo da se borimo. Naši bekovi su odlično čuvali njihove vieoke igrače na preuzimanju. ispoštovali smo dogovor u napadu. odlična utakmica i velika pobjeda za nas. nema mjesta za slavlje. Okrećemo se sljedećem protivniku i odemo na pobjedu”, rekao je Tanasković.

foto:championsleague