Nikolić: Šut je kao žena,služi te, a onda te ostavi kada ti najviše treba

Trener Borca Dragan Nikolić u svom stilu prokomentarisao poraz od Podgorice.

Košarkaši Borca zaustavljeni su u četvrtfinalu ABA 2 lige od Podgoroce. Trener banjalučkog tima u svom stilu je prokomentarisao poraz služeći se metarofarama.

“Čestitam Podgorici na prolazu u polufinale Druge ABA lige, iskoristili su prednost domaćeg terena i želim im sreću. Nema šta, kao što su rekli stariji treneri, šut je kao žena, služi te, a onda te ostavi kada ti najviše treba. Jednostavno, mi smo ekipa koja zna da pogađa i igra dobru napadačku košarku, nismo to danas pokazali, iako je ovo danas možda bila i jedna od naših najboljih defanzivnih utakmica. Ne krasi nas baš odbrana onako kako ja hoću, nego napad, izgubili smo utakmicu zbog lošeg šuta”, rekao je Nikolić.

Zasmetalo mu je što mu poslije meča sudije nisu pružile ruku.

Pozdravio bih svoja tri drugara, sudije Dragojevića, Arsenijevića i Nikšića, htio sam da im pružim ruku, ne znam zašto su otišli u svlačionicu, niti sam se ja nešto bunio i žalio, ali jednostavno mi je čudno. Bio sam trener Karpoš Sokola, Igokee i sada Borca, ovo je prvi put u istoriji ABA lige da se sudije nisu pozdravile sa mnom. Ne znam koji je razlog za to, da li je to po pravilima, ali ovom prilikom ih svu trojicu pozdravljam, ispitaću koji je razlog njihovog gesta. Na terenu jesam kakav jesam i moje izjave su simpatične, ali isto tako znate da sam veliki sportski džentlmen i gospodin, a ovo me je vrlo neprijatno iznenadilo, nije mi prijalo”.

Kaže kako je Borac ispunio ambicije ove sezone u ABA 2 ligi.

“Mi smo samim plasmanom u četvrtfinale ispunili prevashodni cilj, nismo ispunili moj cilj, mislio sam da ekipa može više. Ipak, Borac je prvog marta bio posljednji u Ligi BiH, od mene se uvijek očekuju rezultati, to nije sporno, rezultat je došao i svi ciljevi su ostvareni, jedina sreća u ovoj nesreći po nas je što imamo vremena da za sedam dana počnemo da igramo Ligu BiH”.

foto:Dragana Stjepanović/aba league

About The Author