Nikola Jokić na pitanje s kim bi od starijih igrača dijelio parket brzo odgovorio: Peđa Stojaković

Jokić pred Ol Star.
Nikola Jokić

foto: printscreen

Nikola Jokić će biti učesnik Ol Star vikenda u Indijanapolisu.

Srpski košarkaš će šesti put nastupiti na prestižnom događaju.

“Kada smo sletjeli bio je stvarno veliki snijeg i bili smo zavejani. Drago mi je što sam šesti put dio Ol-star vikenda i što će Luka Dončić biti tu, pa ću moći sa nekim i da razgovaram na našem jeziku. Neki od trenera Minesote su takođe bili sa nama u Denveru, tako da imam dosta drugara ovde. Drago mi je da ću provesti vrijeme sa najboljim košarkašima današnjice”, rekao je Jokić.

Centar Denvera, koji će biti starter vjeruje da će njegov tim ići na pobjedu.

“Igrao sam i ranije, ali uvijek kažem da je privilegija dijeliti teren sa ovakvim zvijezdama. Vjerujem da ćemo ići na pobjedu, jer se svaka utakmica računa i da će se u završnici meča igrači svakako uozbiljiti i zaigrati kako treba”, rekao je dvostruki MVP.

Kada je upitan sa kojim bivšim igračem bi volio da podijeli parket, Jokić je veoma brzo odgovorio.

“To bi bio Peđa Stojaković. Mislim da bi se odlično snašao u igri kakva je danas sa svojom visinom i odličnim šutem i da bi bio veoma opasan igrač”, izjavio je Jokić.

Znači mu što će imati priliku da u lijepom svijetlu predstavi svoju zemlju

“Dolazim ovde da reprezentujem svoj grad i svoju državu i drago mi je da ćemo biti u dobrom svijetlu tokom ovog vikenda”.

Kada je poruka za one koji tek počinju da se bave sportom u pitanju, Jokić je bio prilično jasan.

“Nisam neki motivator i govornik. Otkako sam ja počeo da se igram košarke, stvarno sam se igrao i uživao. Mislim da bi to trebalo da bude i poruka, da dok god uživaš u sportu i dok god te ispunjava, trebalo bi se baviti njime”, rekao je Jokić.

MERIDIAN TI POKLANJA: Uzmi 20% bonusa na sve uplate

Ol Star meč na programu je noćas u dva časa.

About The Author