Nakić izabrao Cibonu

Cibona je potpisala trogodišnji ugovor sa 21- godišnjim reprezentativcem Hrvatske Tonijem Nakićem.

Rođeni Šibenčanin je dosadašnju karijeru proveo u Šibenki. Bio je jedan od nosilaca reprezentacije U20 koja je osvojila srebro na Evropskom prvenstvu. Svojim je igrama u februaru ove godine zaslužio i poziv u A reprezentaciju za kvalifikacione utakmice za Evrobasket 2021. godine.

Klupska strategija i zalog za budućnost je gradnja ekipe na domaćim, mladim i perspektivnim igračima, a potpis darovitog Nakića je još jedan korak ka tome. Oko Tonija Nakića i Roka Prkačina će se slagati i ostatak rostera, a otvoreni su pregovori s nekim igračima koji su pod Tornjem bili i prošle sezone.

Toni Nakić je uz dogovor s Cibonom izjavio: „Interes Cibone se pojavio još prošle godine i uistinu sam se nadao da ću doći ovdje još prošlo ljeto. Imao sam želju i ambiciju otići u jači klub i viši rang tako da mi je ovaj dolazak nakon godinu dana još draži. Drago mi je da je Cibona pokazala veliku želju da me dovede, a sad ja imam jednaku želju da opravdam to! Nadam se borbi za trofeje i što većem broju ljudi u Draženovom domu!“

foto:fiba