MZT: Neviđen presedan ABA lige

foto:aba league/Dragana Stjepanović

Rukovodstvo MZT-a bijesno na čelnike ABA lige.

Ekipa iz Sjeverne Makedonije nezadovoljna je treminom utakmice drugog kola ABA lige protiv Partizana. Navodno je meč trebao biti 10.10 u 21 čas, ali je pomjeren za 16 časova.

“Bili smo šokirani informacijom koju smo dobili iz kancelarije ABA o promJeni termina, bez konkretnog i valjanog obrazloženja, prebacivanjem lopte na televiziju Arena sport, koja, međutim, nije izašla sa zvaničnim stavom o situaciji. Ali prijedlozi regionalnog takmičenja su jasni, a to je da liga i Arena sport imaju ekskluzivno pravo da određuju termine, dok se domaćin ništa ne pita” piše su saopštenju MZT-a i dodaje kako su navijači bIJesni zbog ovog termina.

“Razumijemo revolt naših navijača i simpatizera što igramo u tako rano vrIJeme radnim danom i dijelimo njihovo razočarenje, ali želimo da znaju da uprkos svim naporima, pritiscima, korišćenju veza, naš klub učinili sve da se vratimo u prvobitno zakazano vrIJeme, ali u tome nismo uspJeli. Iskreno se izvinjavamo, ali postoje neke stvari koje jednostavno nismo dovoljno moćni da ih promIJenimo, za razliku od nekih drugih ekipa”, navodi se u saopštenju MZT-a.