Možemo protiv FMP-a

Košarkaši Igokee u ponedjeljak gostuju FMP-u.

Igokea, koja ima tri poraza gostuje ekipi koja ima tri pobjede u ABA ligi.

“Gostovanje kod ekipe koja je izvanredna koja je odlično otvorila sezonu i zato je ovo izuzetno zahtjevno gostovanje. FMP za mene nije iznaneđenje jer oni imaju kontinuitet u radu koji uvijek može da donese nešto dobro, kontinuitet u selekciji i bekovsku liniju koja je odlična i koja daje ton u igri”, rekao je Marko Barać o FMP-u.

Igokea nije bez šansi u Železniku.

Mi moramo odigrati prije svega u smislu borbenosti na ekstra visokom nivou što bi bio i neki recept za uspjeh u ovom meču. Poslednju utakmicu je preskočio Kliford ali svakako igrači koji izađu na teren će biti oni najspremniji. Rašad Von je trenirao smanjenim intenzitetom, a na poslednjem treningu ćemo napraviti test intenziteta.” 

Dalibor Ilić vjeruje u svoj tim.

“Igramo protiv ekipe koja je odlično otvorila sezonu, trenutno bez poraza. Jako neugodna na svom terenu, sklopljena od iskusnih i mladih igrača. Sigurno da nas očekuje psihički teška utakmica sa velikom fizičkom potrošnjom. Kvalitetno smo radili u toku nedelje, pripremali smo se za protivnika najbolje moguće, kako bismo otišli sa jasnim ciljem da upišemo prvu pobedu u ovoj sezoni. Znamo kvalitet FMP-a i samo sa maksimalnim pristupom od samog početka možemo napraviti ono što želimo.”

Meč FMP – Igokea na programu je u ponedjeljak od 17 časova.

foto: