Milaković: Imamo još prostora za napredak

Košarkaši Mladosti su vezali i treći trijumf na pripremama. Ekipa Žarka Milakovića je savladala Čelik na gostovanju 78:73.

Mladi stručnjak imao je nekoliko razloga za zadovoljstvo. Ekipa se uigrava , stiče pobjednički mentalitet a uz to i poeni su bili ravnomjerno raspoređeni (Lobarev 13, Đurašević 12, Đorđević i Lakić po 11, Milanović 10)

“U duelu protiv Čelika smo napokon bili gotovo kompletni, nedostajao je samo odranije povrijeđeni kapiten Đorđe Aleksić. Mogu da budem zadovoljan igrom na gostovanju iako je primjetno da i dalje imamo prostora za napredak. Ovo nam je bilo ozbiljno gostovanje. To takođe raduje jer možemo da napredujemo i da smanjimo neke greške. Dolaskom Jovana Đuraševića smo kompletirali igrački kadar. Dosta smo mladi na vanjskih pozicijama dok nam iskustvo donose Josipović i Đorđević”, istakao je Milaković za srpskainfo.

Mladost će generalnu probu za novi šampionat imati u subotu kada će im u goste doći Borac Banjaluka a taj duel će biti odigran u sklopu Memorijala „ Da se ne zaboravi“.

foto:kosarka24.ba