Mihailo Bošković: Mislim da možemo da odigramo dobru utakmicu protiv Partizana

Bošković pred Partizan.
Mihailo Bošković

foto: Igokea/ Marija Vuruna

Mihailo Bošković košarkaš Igokee i pomoćni trener Marko Cvetković najavili su revanš četvrtfinala ABA lige protiv Partizana.

Igokea ima zaostatak 1:0 i meč u Laktašima je biti ili ne biti. Partizan je sigurno favorit, ali domaći se ne predaju.

“Prošlu utakmicu protiv Partizana odigrali smo veoma korektno, bili smo zadovoljni kako smo se pokazali, iako smo imali skraćenu rotaciju usljed mnogo povreda naših glavnih igrača. I u ovu utakmicu ući ćemo rasterećeno, pokušaćemo da uradimo sve dobre stvari kao i prethodnoj utakmici, a da loše stvari smanjimo na minimum.

Mislim da možemo da odigramo dobru utakmicu protiv Partizana, pogotovo što igramo kod kuće”, poručio je Mihailo Bošković.

Marko Cvetković pomoćnik Vladimira Jovanovića vjeruje da njegov tim može do izneđanja.

“U odnosu na prvu utakmicu, jači smo za jednog igrača u rotaciji – Ognjen Stanković vratio se sa finalnog turnira ABA U19 lige. Nadam se da ćemo biti na nivou utakmice iz Beograda. Iako smo doživjeli poraz, treba da budemo zadovoljni igrom i da pred našom publikom pružimo još bolju partiju, da pokušamo da dobijemo utakmicu i produžimo seriju”, rekao je Marko Cvetković.

Utakmica između Igokee i Partizana odigraće se u nedelju sa početkom od 18 časova. Pobjednik ove serije će u polufinalu na Budućnost.

Najbolje kvote vas očekuju u Meridianbet poslovnicama. 

About The Author