MERIDIANBET TIKET: Neporaženi Partizan, moćna Lokomotiva i najbolje kvote za Evrokup

Košarkaši Partizana u utorak, od 20 časova, dočekuju Lokomotivu, u četvrtom kolu Evrokupa, u hali “Aleksandar Nikolić”.

Lider grupe B. Jedini maksimalan sa učinkom 3-0. Rasprodat “Pionir”. A, poznato je da u “hramu košarke” padaju i mnogo jače ekipe, uz svo poštovanje jednog od glavnih kandidata za osvajanje Evrokupa.

Zato je Partizan blagi favorit protiv Lokomotive sa Meridianbet kvotom 1.79 na pobjedu. Domaći parket i uzavrela atmosfera kakvu samo “grobari” prave u krcatoj hali “Aleksandar Nikolić”, jasno je da je mnogo toga na strani crno-bijelih.

Izuzev promjenljive forme na početku sezone. Red pobjeda, red poraza, na šta sigurno utiče i raspored, odnosno serija gostovanja, te pet od sedam uvodnih mečeva na strani. Što utiče i na vaše tikete.

Djeluje da dugo Partizan nije važniji evropski meč igrao u “svom Pioniru”. Jeste da Arena prima više navijača i da može da “zagrmi” oko 20.000 ljudi, ali “Pionir” je nešto drugo.

I u njemu se čuda dešavaju… Zato Meridianbet daje kvotu 25 da će crno-bijeli prebaciti 100 poena.

U specijalu za ovu utakmicu možete naći brojne zanimljive igre, kao i uvijek, uz najbolje kvote. Možda bi na vašem tiketu mogao da se nađe tip da Partizan pobjeđuje u svakoj četvrtini, što biste više nego lijepo naplatili kvotom 18.

Partizan je prilično blistao do sada u Evrokupu. Dobio je šampiona Italije Veneciju i uvijek neugodni Lijetuvos Ritas na teškim gostovanjima, odnosno Tofaš u “Areni”, gdje će inače igrati ove sezone kao domaćin.

Sada je pred najvećim izazovom od početka sezone. Lokomotiva je sastavljena da se preko Evrokupa domogne Evrolige, ali bi četa Andree Trinkijerija trijumfom ostala na vrhu i sa potencijalnih 4-0 gotovo prošla u narednu fazu.

Za sada igraju prilično tvrdo, ali ako se raspucaju i jedni i drugi, a možda je vrijeme, možete da probate sjajnu kvotu 8.80 da će ukupno pasti između 171 i 180 poena. Do sada je Partizan samo jednom prešao ukupno 150 poena na meču od početka sezone.

foto:Nenad Vuruna

About The Author