Megina dvorana od danas nosi ime “Trening centar Dejan Milojević”

Hala Dejan Milojević
Mega Factory

foto: Mega

Košarkaški klub Mega zauvijek će čuvati uspomenu na Dejana Milojevića i sve ono što je uradio za ovaj klub, ali i srpsku košarku.

Milojević je 17. januara iznenada preminuo u 47. godini od posljedica srčanog udara i u šoku i nevjerici ostavio čitav košarkaški svijet, koji se danima dirljivim porukama i gestovima opraštao od ovog izvanrednog trenera i sjajnog čoveka.

Klub u kome je Milojević počeo svoju trenersku karijeru, i kome je donio prvi trofej u Kupu Radivoja Koraća, odlučio je da dvorana „Mega Factory“ u naselju Braće Jerković promijeni svoj naziv i ponese ime Trening centar „Dejan Milojević“.

Tim povodom generalni menadžer Mege Goran Ćakić uputio je zvaničan dopis čelnicima Košarkaškog saveza Srbije, regionalne i domaće lige kako bi se izvršila izmjena u bazi podataka i svim zvaničnim dokumentima vezanim za odigravanje utakmica u navedenoj hali.

Mjesto na kome je Milojević dao nemerljiv doprinos u razvoju velikog broja vrhunskih igrača i Megu pozicionirao kao klub van američkog kontinenta sa najviše draftovanih igrača u NBA od danas će simbolično nositi njegovo ime i tako zauvijek od zaborava otrgnuti njegov lik i djelo i bogatu trenersku zaostavštinu.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

About The Author