Mega: Energijom na Partizan

Neporažena Mega u subotu dočekuje Partizan, koji ima novog trenera.

Mega je uz Zvezdu jedini neporaženi tim u dosadašnjem dijelu ABA lige. U subotu u Sremskoj Mitrovici tim Dejana Milojevića dočekuje Partizan.

“U subotu dočekujemo Partizan koji je izuzetno kvalitetan protivnik i pored nešto slabijih igara u posljednjih nekoliko utakmica. Dodatno su se pojačali i sigurno je da nas očekuje veoma težak meč. Mi od starta sezone idemo korak po korak, ne dijelimo protivnike na lakše i teže već svakom meču prilazimo sa potrebnom dozom energije na terenu i agresivnom odbranom. Ukoliko tako bude i u subotu, imaćemo dobru šansu da dođemo do novog trijumfa i tako nastavimo sjajan niz koji imamo”, rekao je u najavi meča trener Mege.

Luka Ašćerić slaže se sa trenerom.

“Potrebno je da u ovu utakmicu uđemo kao i u sve ostale do sada u ABA ligi. Partizan je veoma dobra ekipa koja će umeti da kazni ukoliko ne uspostavimo naš ritam na meču, uz brzu igru i agresivnu odbranu. Ukoliko uspijemo u tome, vjerujem da možemo da dođemo do trijumfa i da tako nastavimo pobjednički niz, što bi nam svima puno značilo.“

Meč Mega – Partizan na programu je u subotu od 17 časova.

foto:

About The Author

Možda ste propustili