Marinović: Igokea igra fenomenalnu košarku

Izabranike Marka Marinovića očekuje duel sa Igokeom u okviru 22. kola ABA lige.

Trijumf u Sloveniji u prošlom kolu je uticao da poraste samopouzdanje u timu iz grada na Moravi. Bio je to možda i najbolji meč koji je Borac odigrao u tekućoj sezoni, naročito u defanzivi.

,,Pobjeda nad Krkom je mnogo bitna, ali ništa ne rješava. Moramo da nastavimo da radimo i da se okrenemo narednim utakmicama. Dosta dobrog smo uradili u Novom mestu, ali u suštini i ništa, jer ima još puno da se igra. Ne zadovoljavamo se samo ovom pobjedom, već će nam ona biti podstrek za utakmice koje slijede”, rekao je trener Borca Marko Marinović.

Vremena za previše radovanja nema, jer već u subotu u dvoranu kraj Morave stiže Igokea.

,,U subotu nas očekuje meč protiv Igokee, ekipe koja po mom mišljenju igra fenomenalnu timsku košarku. Sjajno je vođena od strane trenera Bajića. Igokea igra vrhunski, vidi se hemija u ekipi, što je možda njen najveći kvalitet. Uostalom, sve što sam rekao potvrđuje trenutno stanje na tabeli.Neće nam biti lako protiv jedne od najkvalitetnijih ekipa u regionu. Očekuje nas težak zadatak, ali sigruno je da se nećemo predati. Ako budemo na približnom nivou kao protiv Krke mislim da možemo da odigramo ravnopravnu utakmicu”, smatra trener Čačana.

foto:Nikola Vuruna/Igokea

About The Author