Imamo metu na leđima zbog naše timske igre

Košarkaši Igokee u 22. kolu ABA lige gostuju u Čačku.

Još pet kola ostalo je do kraja ligaškog dijela ABA lige, a košarkaši Igokee imaju realne šanse da izbore plej of. Svaka utakmica do kraja je bitna, a uvijek je najbitnija ona naredna. U narednom kolu Igokea ide u goste u Čačak kod Borca. Za razliku od Igokee Borac se nalazi u krugu ekipa, koje se bore za što bolju poziciju, ali sa druge strane tabele.

“Očekuje nas teško gostovanje u Čačku, uzimajući u obzir i taj put koji traje oko sedam sati, i samo stanje u kojem se nalazimo poslije ovog zgusnutog rasporeda i samih putovanja. Pokušali smo da što bolje regenerišemo tim i da ih odmorimo i da imamo ostatak vremena da se spremimo za utakmicu u Čačku”, rekao je u najavi meča trener Igokee Dragan Bajić i nstavio:

Ekipa Borca je tim koji igra dobru košarku, to je tim koji sigurno želi da izbori opsanak u ABA ligi ove sezone i da igra i naredne sezone. To je tim koji je u prošlom kolu ubjedljivo dobio Krku u Novom mestu. Sigurno će sa puno samopouzdanja ući u ovu utakmicu, naravno želeći što prije da dođu do svog cilja, a to je opstanak u ABA ligi. Ja kao trener respektujem taj tim i kolegin rad. Taj tim igra dobru košarku tokom čitave sezone, u mnogim momentima nisu imali ni sportske sreće. Nama ostaje da se kroz ovih par treninga što bolje spremimo za ekipu Borca, da uočimo neke njihove slabosti, da se spremimo za neke stvari koje oni dobro rade i ja se nadam da ako budemo imali ozbiljan pristup i da odgovorimo svim zadacima koje stavimo pred sebe da se možemo nadati pozitivnom rezultatu.”

Džeki Kramajkl vjeruje u svoj tim apostrofirajući dobru igru Borca u defanzivi.

“Igramo protiv Borca iz Čačka ovog vikenda koji je veoma dobar tim, dobri su u odbrani. Naš tim je spreman za novi izazov, moramo biti fokusirani ako želimo pobjeđivati posebno na strani. Imamo metu na leđima zbog naše timske igre. Igrali smo dobro tokom sezone, a isto tako moramo i nastaviti posebno u odbrani i da izvršimo sve zadatke koji su nam postavljeni.”

Meč Borac – Igokea na programu je u subotu od 19 časova.

foto: Nikola Vuruna/Igokea

About The Author