LŠ:Dva puta vode Igokeu do naredne faze

Igokea ima jasnu sliku pred posljednje kolo FIBA Lige šampiona.

Igokea u posljednjem kolu prve faze FIBA Lige šampiona gostuje Turk Telekomu, koji je obezbijedio narednu rundu takmičenja. Ukoliko tm Dragana Bajića slavi pobjedu idu kao drugoplasirani tim dalje.

“Najbitnije je da u svojim rukama držimo ključ za prolazak dalje i ne zavisimo od drugih. Turk Telekom je strašno kvalitetna ekipa i biće mnogo teže  dobiti ih na njihovom terenu, ali ako smo to uradili na našem parketu zašto ne bismo i u Ankari? Nije nemoguće da to ponovimo, jer smo ove sezone napravili dosta nemogućih stvari. Rasterećeni smo, nemamo šta da izgubimo. Realno, niko nije očekivao da ćemo imati tri pobjede u ovoj prejakoj grupi gdje su na nas gledali kako na autsajdere bez bilo kakvih šansi za prolazak. Da nam je neko na početku takmičenja rekao da ćemo imati tri pobjede i do posljednjeg kola biti u igri za prolazak ne bih ga ni slušao, jer je djelovalo nestvarno, ali i to se ponekad dogodi” istakao je Darko Talić za “Glas Srpske.

Igokea može dalje i u slučaju poraza, ali onda Limož treba da pobijedi Hapoel na domaćem terenu. Izraelaski tim je ostao bez trenera Odeda Kataša, koji je preuzeo Panatinaikos, a na njegovo mjesto je stigao bivši selektor Litvanije Dainius Adomaitis.

foto.championsleague

About The Author