Ognjen Kuzmić svakim danom se bolje osjeća saopštili iz Crvene zvezde

Delegacija KK Crvena zvezda mts obišla je u petak uz dozvolu ljekara povrijeđenog košarkaša Ognjena Kuzmića koji se nalazi na odjeljenju intenzivne nege Urgentnog centra u Beogradu.
Prilikom kraće posjete ljekarski tim informisao je tročlanu delegaciju KK Crvena zvezda mts o postoperativnom oporavku Ognjena Kuzmića. Tom prilikom predsednik kluba Nebojša Čović, direktor kluba Filip Sunturlić i PR kluba Igor Vujičin bili su u prilici da po prvi put vide Ognjena nakon nedeljne nesreće i uvjere se u njegovo zdravstveno stanje.
Ljekari Urgentnog centra izrazili su zadovoljstvo Ognjenovim trenutnim stanjem, i postepenim ali sigurnim oporavkom, nakon operacije od teških povreda koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći.
Ognjen Kuzmić je u svjesnom stanju, pokreće sve eksremitete, diše svojim plućima i postepeno, koliko je to trenutno u mogućnosti, komunicira sa ljekarskim timom koji o njemu brine 24 časa dnevno.
KK Crvena zvezda mts i dalje će detaljno informisati javnost o procesu oporavka reprezentativca Srbije i košarkaša našeg kluba.
KK Crvena zvezda mts

About The Author