KK Leotar: Ovo je istina o Šegrtu

Dražen šegrt nije više trener KK Leotar mijenja ga Miro Vukoje.

Ovako je ukratko glasila vijest o time da Dražen Šegrt nije više trener KK Leotar iako su iz kluba saopštili da ostaje.

Iz šampiona Srpske danas saopštenje koje govori isto.

“Nakon objavljenih vijesti na pojedinim sredstvima informisanja i internet portalima, koja su izazvala različite reakcije javnosti, u cilju pravilnog i tačnog informisanja, dužni smo vam prenijeti sljedeće:
Gospodin Dražen Šegrt, u sezoni 2019/2020 neće obavljati dužnost šefa stručnog štaba. Ovu dužnost će u narednom periodu obavljati g-din Miro Vukoje.

Predsjednik kluba Aleksandar Vujić za zvaničnu stranicu izjavio je sljedeće: „Zbog priče i pojedinih pogrešnih tumačenja, moram da kažem da u klubu vlada apsolutno jedinstvo i međusobno povjernje. Dražen је čovjek koji je bio svima nama najveći oslonac, u sezonama 2017/18 i 2018/19 koji je na zadovoljstvo i radost svih nas, sa svojim igračima uspio u misiji osvajanja titule šampiona RS i povratka u Ligu 12 BiH, tako da smo osjećali ljudsku i profesionalnu obavezu da rad i aktivnosti planiramo po njegovim idejama. Obavili smo i nekoliko razgovora i Dražen je izrazio želju da se u narednom periodu više posveti nekim neodložnim privatnim obavezama, što smo naravno uz, predočene činjenice, i međusobno uvažavanje prihvatili. Također da naglasim da će Dražen naravno ostati u klubu jer je sebe stavio na raspolaganje”.

Dosadašnji trener Šegrt kratko je izjavio: „Zahvalan sam rukovodstvu kluba na predhodnoj dvogodišnjoj saradnji i naravno ponosan na rezultate koje smo zajedno ostvarili. Takođe želim da se zahvalim rukovodstvu kluba na ukazanom povjerenju da opet budem na čelu stručnog staba. I da stavim tačku na razne spekulacije. Odluka koju sam saopštio upravi isključivo je moja, i upravo je donesena iz razloga da klub ne bude “taoc” nekih mojih ličnih obaveza kojim sam preokupiran, a takođe sam stavio sebe na raspolaganje klubu u svakom smislu u kojem sam potreban, naravno u skladu sa mojim ličnim i profesionalnim kvalitetima i manama, kojih svakako, kao svi mi imam. Sada nam nisu potrebni nikakvi izmišljeni “skandali” i afere, već upravo suprotno, potreban je klubu mir i stabilnost.”

KK Leotar Trebinje

foto:ksrs

About The Author

Možda ste propustili