Šegrt ostaje trener

Dražen Šegrt predvodiće Leotar i u Ligi BiH.

Leotar je šampion Republike Srpske i naredne sezone igraće Ligu BiH. Za ovaj rang takmičenja treba i veći budžet i kvalitetniji igrači kako bi tim iz Trebinja igrao značajniju ulogu. Ono što je jasno je da će ekipu i naredne sezone voditi trener Dražen Šegrt.

“Šegrt ostaje trener i ispunio je ono što smo očekivali od njega i bio je jedan od prvih koji su krenuli u operaciju ozdravljenja kluba sa svim ostalim ljudima koji su se javili i ponudili pomoć. U međuvremenu su mu se pridružili Vukoje i Komar, pa vjerujemo da su u stanju iznijeti teret igranja u višem rangu”, istakao je predsjednik kluba Aleksandar Vujić za “Glas Srpske”..

Već sada su evidentne promjene u igračkom kadru, a određeni planovi već postoje.

“Prvo ćemo da obavimo razgovore sa igračima koji su donijeli titulu i sačuvaćemo kostur ekipe dok nam je namjera da vratimo domaće igrače koji su nas napustili nakon ispadanja iz Lige BiH. Ako uspijemo da vratimo polovinu onih koji su tada otišli vjerujem da ćemo bez problema izboriti opstanak. Raduje nas dobra atmosfera i ambijent oko kluba pa očekujemo da formiramo kvalitetnu ekipu. Titula šampiona Republike Srpske velika je čast, ali i obaveza jer na dostojan način moramo reprezentovati grad i klub. Nećemo se zaustavljati na tome i želimo da budemo stabilni članovi najvišeg ranga, ali idemo korak po korak i pred nama je dugo ljeto sklapanja ekipe i priprema za novo takmičenje”, kazao je Vujić.

foto:ksrs

About The Author

Možda ste propustili