Kevin Panter upozorava: Sada je trenutak da shvatimo koliko je situacija ozbiljna

Panter pred Bajern.
Kevin Panter

foto: KK Partizan/Twitter

Kevin Panter kapiten Partizana govorio je pred meč 26. kola Evrolige u kojem će njegov tim u petak dočekati Bajern.

Partizian je u seriji od četiri poraza, a Panter poručuje kako moraju da počnu da pobjeđuju bez pretjerane filozofije.

,,Moramo da počnemo da pobjeđujemo. Bukvalno to, da pobjeđujemo. Tako ja to vidim“, rekao je Panter koji se nije puno osvrtao na prethodni poraz od Splita.

,,Iskreno, iz mog ugla, možemo da kažemo mnogo toga. Znam samo da možemo da se ‘zategnemo’ i vratimo tamo gdje treba da budemo.”

Slijedi Bajern u 26. kolu Evrolige.

,,Moramo da budemo na našem nivou, ma koja utakmica da je u pitanju. Od ovog trenutka, do kraja sezone smo u poziciji da moramo da dobijemo svaku utakmicu u Evroligi i ABA ligi. To je pristup koji moramo da imamo svaki dan, da shvatimo situaciju najozbiljnije, bez obzira koje je takmičenje u pitanju.

Sada je trenutak da shvatimo koliko je situacija ozbiljna, ako želimo da budemo u play-off Evrolige i da dođemo do drugog mesta u ABA ligi. Shvatamo da nam je prva pozicija sve dalje, svakako idemo na pobjedu u svakom narednom meču.

U ovom trenutku, ne razmišljamo ni o čemu drugom osim o nama. Bajern je Bajern i to je u redu, ali treba nam da se vratimo i igramo kako znamo kada dođu ovakvi momenti. Znamo šta treba da radimo i to je to.”

Meč Partizan – Bajern na programu je u četvrtak u 20 časova i 30 minuta.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

About The Author