Kevin Panter: Obradović me je natjerao da vjerujem

Kevin Panter novi igrač Partizana o razlozima dolaska.

Panter je prvo pojačanje crno bijelih ovog ljeta. Dogovorio je dvogodišnju saradnju.

Novi izazov. To je nešto što me poprilično motiviše. Nov, svjež početak. Trener Obradović i ja smo pričali dovoljno da me ubijedi da vjerujem u njegov plan, u njegovu viziju. Tip sam igrača koji voli trenere koji imaju vizije sa igračima. Bio je uspješan u tome, tako da smo se dobro razumjeli. To me je učinilo još uzbuđenijim i samouvjerenijim da potpišem za Partizan”, objasnio je Panter za BC partizan TV.

Američki bek je rekao da je uzbuđen što je postao novi igrač Partizana.

Osjećaj je zaista dobar, samouvjeren sam i srećan, ovo je novi izazov za mene. Uzbuđen sam i samo gledam unaprijed”.

Jedva čeka da zaigra pred navijačima Partizana.

Ako se bude igralo pred navijačima, sigurno ćemo imati ludu i odličnu sezonu. Svi smo uzbuđeni samo zbog činjenice što će ponovo biti navijača u hali. Imaćemo novi tim, na novom početku. Spreman sam i jako se radujem svemu tome”.

Iako mu je trener bio Saša Đorđević, a igrao sa Nikolom Milutinovim, Vladimirom Micovim, američki as je rekao da nije bilo potrebe da sa njima razgovara o Partizanu.

Kada sam bio u Crvenoj zvezdi, saznao sam dosta i o Partizanu. Ali nikada ni sa kim od tih momaka nisam pričao o Partizanu. Poznata mi je istorija srpske košarke, samim tim i Partizana, njegovih uspjeha u prošlosti, nekih igrača koji su igrali tamo. Ali, to je uglavnom to”, poručio je Kevin Panter.

foto:KK Partizan NIS/Video BC Partizan