Kentaki ubjedljiv protiv Mege

Univerzotet Kentaki pobijedio Megu na Bahamima.

Univerzitet Kentaki priprema se za sezonu na Bahamima. Megi je stigao poziv da odigra prijateljski meč što su objeručke prihvatili.

Meč je igran po NCAA pravilima i domaćin je bio ubjedljiv – 100:64 (47:29).

Najefikasniji u redovima Mega Bemaxa su bili Kostja Mušidi sa 15 i Stefan Fundić sa 14 pčoena uz 12 skokova.

Pi Džej Vašington sa 20 poena i 12 skokova najbolji kod pobjednika.

“Meč sa Kentakijem je veliko iskustvo za nas. Imali smo problema na početku utakmice da se priviknemo na čvrstinu igre i NCAA pravila. Kao mlada ekipa koja trenira tek desetak dana pokazali smo neke slabosti u igri. Bilo je i momenata koji nisu bili loši, poput igre u završnici prvog poluvremena, kada smo uspostavili balans u igri, ali onda je došla povreda Bitadzea koja se nadovezala na izostanak Miškovića, takođe zbog povrede. Svakako ne možemo da budemo zadovoljni ni igrom ni rezultatom, ali će sve ovo imati veliki značaj ukoliko na pravi način izvučemo pouke iz ovoga. Čestitam Kentakiju na zasluženoj pobjedi i želio bih ovim putem da im se zahvalim na pozivu da dođemo na Bahame da odigramo sa njima prijateljski meč. Oni su odlična ekipa i jedna velika mašinerija u šta smo se uvjerili tokom boravka ovde. Imali smo sjajne uslove i odličnu saradnju na svakom koraku”, poručio je trener Dejan Milojević trener Megeč.

Meč sa Univerzitetom Mičigen, po evropskim pravilima Mega će odigrati u Španiji.

Mega Bemax: Mušidi 15 (5 skokova), Mokoka 2, Marjanović 5, Ašćerić 6, Janjić, Čarapić 9, Bitadze 5 (3 blokade), Koprivica 1 (8 skokova), Mišković, Ratkovica 2, Fundić 14 (12 skokova), Stanić 5 (5 skokova).

Kentaki Vajldkets: Grin 10, Hegens 3, Džonson 16, Ričards 15 (9 skokova), Kviklij 12, Dejvid, Kalipari, Bejker, Hiro 16, Pejn, Trejvis 8, Montgomeri, Vašington 20 (12 skokova, 4 blokade).

foto:Mega Bemax

About The Author

Možda ste propustili