Jubilarni 20. kamp KK Partizan Banjaluka

Košarkaški klub Partizan RS organizovaće ove godine jubilarni 20. kamp „Grawe Three points“ na Jahorini.

Kamp počinje 28.juna a trajaće do 29.avgusta a ove godine okupiće 300 mališana svih uzrasta u tri smjene.

Organizator kampa Boban Stanojević istakao je da će učesnici imati sve uslove za napredak i da je ovo kamp koji svake godine dodatno napreduje.

“Kroz naš kamp prošlo je oko 11.000 polaznika i 1.400 predavača, promotera i trenera, a kroz njega su prošli brojni košarkaši koji sada već imaju uspješne karijere poput Gordića, Kikanovića, Jaramaza I još mnogih koji su napravili karijere”, rekao je Stanojević.

I ove godine na kampu će da budu mlađe kategorije beogradskog Partizana.

“Idemo desetak godina gore i svake godine imamo izvanredne uslove i organizaciju. Djeca mogu da nauče osnove košarke, ali i da saznaju o načinu života sportista i svemu ostalom da se dodatno edukuju I postanu bolji ljudi, ali i da vide neke od svojih idola”, rekao je Stevanović.

Promoteri kampa su Miroslav Berić i Ratko Varda.

“Ne postoji nijedan kamp u ovom dijelu Evrope sa takvim uslovima. Naravno da kamp nije samo hotel u kojem se bude, ali takvi uslovi ne mogu da se nađu u Evropi. Kada smo počinjali tako nešto nije ni postojalo. Nadam se da će biti puno djece, da će da uživaju i da uče, a jako je važno i što  kamp nije prekinut ni prošle godine u vrijeme korone”, istakao je Berić.

Varda je istakao da je ovo jedan od najdugovječnijih kampova te je pohvalio organizatore.

“Djeca treba da uživaju, da im trening i kamp budu zadovoljstvo, ovo je nešto što mi nismo imali. Nadam se da će I ovogodišnni kamp da bude uspješan i da će se vratiti zadovoljni”, rekao je Varda.

Srpskainfo