Janis Sferopulos pohvalio Dalibora Ilića: Nadam se da rad dolazi na naplatu

Ilić o pohvalama trenera.
dalibor Ilić

foto: printscreen

Janis Sferopulos trener Crvene zvezde pohvalio je Dalibora Ilića poslije meča četvrtfinala Kupa radivoj Korać.

Crvena zvezda je u četvrtfinalu bila bolja od FMP-a 80:75. Poslije meča trener Crvene zvezde Janis Sferopulos pohvalio je Dalibora Ilića.

,,Dalibor je bio jako važan za pobjedu. Dao nam je rješenja sa klupe. Bio je jako koristan u oba smjera, iako ga dugo nisam koristio. Ima od mene posebne čestitke, jer ima pravi mentalitet i uvijek je spreman da pomogne, kad god ga koristim”, rekao je Sferopulos.

Ilić je meč završio sa osam postignutih poena.

“Bili smo u grču cijelu utakmicu, tek na kraju se vidio timski duh i šta smo radili do sada. Prva utakmica na Kupu je uvijek najteža. Bez obrzira ko je protivnik. Najvažnije da samo pobijedili i da smo u polufinalu”, rekao je Ilić, koji je partiju krunisao je važnim poenima u završnici meča.

“Nadam se da rad dolazi na naplatu. Drago mi je što sam u ključnim momentima pogodio trojke i možda prelomio meč. Nadam se da ću nastaviti da budem što bolji i pomognem klubu u ostvarenju cilja“.

Gode mu pohvale Janisa Sferopulosa.

“Rekao mi je da uvijek budem spreman. Iz utakmice u utakmicu, u zavisnosti od protivnika. Uvijek moram biti spreman naročito na utakmicama gdje je broj stranca ograničen”, zaključio je Ilić.

Najbolje kvote vas očekuju u Meridianbet poslovnicama.

About The Author