Igokea:Borac, Sparsi i Igokea neće biti izbačeni iz lige

Iz Igokee su se obratili saopštenjem povodom odluke da zajedno sa Borcem i Sparsima budu prebačeni u niži rang takmičenja.

Saopštenje KK Igokea prenosimo u cjelosti:

“Nastavlja se serija apsurda vezanih za KSBIH. Godinama se borimo sa odsustvom smisla i osjećaja za takmičenja, klubove, igrače od strane čelnih ljudi Saveza.

Sjetimo se da Igokea jedne sezone nije igrala takmičenje, pa smo prošle godine do poslednjeg uslovljavani da igramo tri tamičenja, što je nečuveno u sportskom svijetu! Sve je to zasluga Amera Čolana, koji treba da je servis klubovima, a on je čovjek koji ruši sve. Zato će morati da ode sa funkcije koju sada obavlja.

Borac, Sparsi i Igokea neće biti izbačeni iz lige. Sva pravna sredstva ćemo iskoristiti i izborićemo se za to. To je sve što treba reći o današnjoj pompeznoj vijesti i do sada neviđenoj odluci komesara takmičenja.

Ovo je vrijeme kada će KSBIH da doživi promjene koje se već dugo odlažu, a to je valjana registracija Saveza, uskladjena sa zakonima. Odlučivanje u skladu sa tim, a to je da KSRS ima 50% učešća i odlučivanja.

Kad se to završi, onda možemo dalje raditi što se košarke tiče”, piše u saopštenju Igokee.

foto:Igokea.rs

About The Author