Igokea: Znamo šta nas čeka u Baru

Žarko Milaković i Tomislav Zubčić pred meč protiv Mornara.

Igokea u devetom kolu ABA lige gostuje u Baru kod ekipe Mornara. Ekipa Žarka Milakovića za meč se pripremala od susreta sa Olimpijom, dok je Mornar, koji je posljednji na tabeli u međuvremenu odigrao i susret Evrokupa u Malagi protiv Unikahe.

“Mislim da ne treba da nas zavaraju rezultati Mornara u posljednjem periodu. Oni će tražiti reakciju na sve što im se dešavalo. Evrokup je uzeo danak nekim njihovim igrama u ABA ligi ali oni sigurno traže svoj ritam i očekujem da će se, s obzirom na roster koji imaju dizati. Mi idemo tamo za nas u dobrom trenutku i očekujem da ćemo odigrati jednu dobru partiju da pokušamo da nastavimo neki ritam koji želimo da imamo u nastavku prvenstva. Oni mogu da igraju sa četiri niska igrača, sa dvije petice ali opet mi moramo da se skoncentrišemo na našu igru i da ono što radimo na treningu prenesemo na utakmicu. Sa novim igračima možemo da odgovorimo na sve njihove opcije”, rekao je trener Igokee Žarko Milaković.

Tomislav Zubčić očekuje težak meč.

“Ovo je i za nas i za Mornar izuzetno važna utakmica, a iako to rezultati ne govore, Mornar je izuzetno kvalitetan tim tako da nas očekuje težak meč. Mi moramo pokušati zadržati nivo igre kakav smo imali u posljednjem meču protiv Olimpije. Mi moramo podići ozbiljnost u odbrani na maksimum. Znamo da Mornar ima širinu na klupi tako da možemo očekivati sigurno neke zamke ali uvjeren sam da možemo dobiti utakmicu.“

PAROVI 9. KOLA:

subota

Partizan – Crvena zvezda 71:77
Olimpija – FMP 88:86
Mega – Cibona 82:80

nedelja

Cedevita – Krka 19.00

ponedeljak

Zadar – Budućnost 18.00
Mornar – Igokea 21.00

TABELA: Zvezda 9-0, Mega 7-2,Budućnost 6-2, Cedevita 4-4, Partizan 4-5, FMP 4-5, Zadar 3-5, Igokea 3-5, Krka 3-5, Cibona 3-6,Olimpija 3-6, Mornar 2-6.

foto:kosarka24.ba,Nenad Vuruna/Igokea

About The Author

Možda ste propustili