Igokea poslala jasnu poruku rivalima iz BiH

Košarkaši Igokee deveti put u istriji osvojili su Kup biH. Do novog trofeja došli su na imresivan način.

U polufinalu protiv Slobode i u finalu protiv Širokog viđena je razlika u klasi. Tim Dragana Bajića odigrao je finalni turnir na visokom nivou i poslao jasnu porukuo stalim ekipama iz Lige BiH da su u vom trenutku puno kvalitetniji. Uz trofej priliku su dobijali i mladi igrači Dejan Pavlović i Amsal Delalić.
“To je cilj Igokee bio i prethodnih godina i vjerujem da će se tako i nastaviti. Vidite šta su do sada uradili darko talić i Dalibor Ilić. Nredne sezone nadam se da će Kosta Kondić imati dobru minutažu. Svi momci koji svojim radom dođu do prvog tima dobiće šansu. Mi nemamo protisak rezultata u ABA ligi. Imamo cilj da igrače iz naše akademije afirmišemo kroz prvi tim”, rekao je trener Igokee mtel Dragan Bajić.
Pomenuti Talić i Ilić su u finalu ubacili 15 odnosno 12 poena. Kako ova sezone odmiče vidljivo je da sa većim samopozdanjem igraju i daju doprinos ekipi.

Ja se tako osjećam i trudiću se da tako anstavim. Igramo kao ekipa dosta dobro, dižemo se i tirudićemo se da nastavimo tako”, rekao je Darko Talić.

“Trudim se da treniram individualno i to dolazi do izražaja. Predamnom je dobra budućnost ukoliko budem posvećen kao do sada”, rekao je Dalibor Ilić, koji je na spisku selektora Srbije Svetislava Pešića.

Poslije Kup takmičenja slijedi reprezentativna pauza, a Igokea takmičenje u ABA ligi nastavlja šestog marta utakmicom protiv Mege.

foto.igokea.rs