Bajić: Pad koncentracije

Igokea je poražena u Laktašima od Partizana 74:67 u utakmici 16. kola ABA lige. Trener Dragan Bajić smatra da je pad koncentracije njegovih igrača jedan od uroka poraza.

http://kosarka24.ba/igokea-partizan-2/

“Mnogo oscilacija, pada koncentracije. Utakmicu smo u prvom poluvremenu okrenuli u našu korist i početak treće četvrtine nagovještavao je da to možemo kontrolisati. Međutim, takav pad koncentracije kod pojedinih igrača je neshvatljiv i mogu reći da oni nisu bili glavom u utakmici. Dogodio se taj prazan hod, Partizan je napravio veliku seriju. Imamo novog pleja, prerano smo ga ubacili, ali morali smo da mu damo šansu kako bismo odmorili Ljubičića. Opet smo imali dovoljno vremena da se vratimo ali Gos je pogodio trojku i riješio utakmicu”, rekao je trener Igokee.

Danilo Šibalić složio se s trenerom.

“Čestitam Partizanu na zasluženoj pobjedi, igrali smo dobro u prvom poluvremenu, imali smo dva tri pada što su oni iskoristili i poveli sa desetak poena razlike. Mi smo se trudili da stignemo, i stigli smo ali je presudila trojka Gosa na kraju. Okrećemo se narednim utakmicama u kojima ćemo pokušati ostvariti što bolje rezultate”, zaključio je Šibalić.

 

 

 

About The Author