Igokea: Da preslikamo igru iz prvog meča

cvetkovic

foto:printscreen

Druga finalna utakmica košarkaškog šampionata BiH između Igokee i Borca igra se sutra u Banjaluci. Igokea ima prednost 1:0.

Igokea, koja brani titulu prvi meč na svom terenu je dobila ubjedljivo. Pokazali su zašto su favoriti. U nedjelju je na programu drugi meč u kojem će Borac imati podršku publike, a gosti će i na ovom meču biti bez prvog trenera Vladimira Jovanovića, koga mijenja pomoćnik Marko Cvetković, koji se nada da će biti uspješan kao i na prvom meču.

“Način na koji smo igrali u prvom meču treba da preslikamo i na tu drugu utakmicu. Sigurno je da će ekipa Borca na domaćem terenu biti motivisanija i duel će biti drugačiji, ali mislim da od nas najviše zavisi. Ako budemo ponovili pristup koji smo imali u prvom meču, možemo da se nadamo drugoj pobjedi u finalnoj seriji”, rekao je Cvetković.

Nenad Nerandžić je u prvom susretio bio najefikasniji igrač Igokee. Smatra da će odbrana presuditi u drugom meču.

“Ekipa Borca je jako nezgodna pred domaćom publikom, tako da znamo da će biti teško. Želimo da prenesemo neke dobre minute iz prve utakmice, mislim prvenstveno na odbranu, koja je bila jako dobra u Laktašima. Da nam to bude reper i da ispravimo neke stvari gdje smo griješili”, rekao je Nerandžić.

Drugi meč finalne serija Borac – Igokea igraće se u nedjelju od 20 časova.