Ičelić: Borac nas je kaznio

Izjava trenera Leotara Marka Ičelića nakon poraza u finalu Kupa Republike Srpske.

Borac je u finalu Kupa Republike Srpske pobijedio Leotar 94:86. Dali su gosti sve od sebe, probali sa promjenama odbrane, nižim petrokama, ali nije išlo. Leotar je loše ušao u meč i morao stizati prednost, koju na kraju nije stigao,

“Zbog nekog umora, u nedjelju smo igrali bitnu utakmicu i to nam je potrošilo snagu. Ovdje smo došli rasterećeni, imali smo plan igre i dogovorili sm se kako treba da igramo. Prvo poluvrijeme nije to funkcionisalo, zbog velike agresivnosti na našim bekovima i destrukcije igre. Jesu tri rana faula Raičevića poremetila našu igru u prvoj četvrtini, ali šutnuti jedan od osam za tri nas je puno koštalo u prvom dijelu. Nismo mogli doći do otvorenih pozicij, slab protok lopte je bio”, rekao je Ičelić i nastavio:

“Najbitnije da smo pokazali karakter i da smo se sredinom treće četvrtine vratili sa 20 razlike i ušli u jedan egal meč, gdje smo promašili puno bacanja, zicera i Borac nas je kaznio. Čestitke Borcu na trofeju, a mi idemo iz meča u meč da ostvarimo plasman u Ligu šest”, istakao je Ičelić.

https://www.instagram.com/p/CaDfJ-OlpSG/

foto:kosarka24.ba

About The Author