Hvataju zalet na nove visine

Košarkaši Partizana NIS započeli su danas pripreme za sezonu 2019/20. Tokom uvodne nedelje, crno-bijeli će trenirati u zemunskom SC Master, dok je početkom naredne nedelje planiran prelazak u novi dom košarkaša Partizana, Štark Arenu.

Crno-bijeli će do kraja avgusta trenirati u Beogradu, a prvu provjeru imaće u Kraljevu, 31. avgusta, protiv ekipe Sloge. Utakmica će biti otvorenog tipa, povodom obilježavanja 70 godina postojanja KK Sloga iz Kraljeva. Petog septembra, Partizan NIS će u Beogradu odigrati zatvoreni test meč protiv Darušafake. Sedmog i osmog septembra, crno-bijeli će učestvovati na MEZ Poljska turniru u Vroclaveku. Sedmog septembra, rival crno-bijelih će biti Makabi iz Tel Aviva, dok će narednog dana igrati protiv Arke, kluba koji će i ove sezone nastupati u 7Days Evrokupu.

Četrnaestog i petnaestog septembra, Partizan NIS će igrati na turniru u Klužu, gde će pored crno-bijelih i domaćeg Kluža igrati Fenerbahče i Mornar iz Bara.

Devetnaestog septembra, crno-bijeli će u Beogradu odigrati otvoreni test meč protiv AEK-a, nakon čega slijedi odlazak na Superkup ABA j.t.d. lige (26.09. – 29.09.) gdje će u četvrtfinalu Parni valjak igrati protiv Mega Bemaksa.

Prvu zvaničnu utakmicu Partizan NIS će odigrati 1. oktobra u Veneciji, u prvom kolu 7Days Evrokupa. Prvi meč pred svojim navijačima u Štark Areni crno-bijeli će odigrati 8. oktobra protiv Tofaša.

Ove godine, crno-bijeli će se takmičiti u ABA j.t.d. ligi, 7Days Evrokupu, kupu “Radivoj Korać” i KLS Superligi.

foto:KK Partizan NIS

About The Author