Gordić preporučio Bela

Nikola Lončar o posljednjim dešavanjima u Partizanu.

Posle utakmice sa FMP-om sportski direktor Partizana Nikola Lončar je u razgovoru za klupsku televiziju, otkrio o kakvoj povredi Kori Voldena se radi. Američki plej nije igrao protiv Limoža i FMP-a.

‘Kori je imao magnetnu rezonancu prije dva dana, nema nikakvo veće oštećenje kao kod Miloša Teodosića. Ima neku upalu, promijenićemo uloške, radiće terapiju.Povreda se desila na šuterskom treningu u Limožu, bili smo zabrinuti, ali sada je lakše kada smo videli rezultate magnetne rezonance”, istakao je Lončar.

Lončar je otkrio šta se od novog ovog igrača Džejmsa Bela očekuje u Partizanu

”Potpisali smo Bela, falio nam je jedan igrač. Od početka sezone smo ostavili taj mali prostor, da vidimo kako će ekipa da reaguje. Za sada je ta rotacija od šest spoljnjih igrača bila vrlo kvalitetna. Već imamo jednog povrijeđenog igrača, ‘kratki’ smo sapet spoljnjih igrača i uplašili smo se. Jer, računamo na umor, neke sitnije poteškoće i odlučili smo se za Bela. Odličan šuter daće nam energiju, dosta stvari odbrambeno. Igrač koji može da postigne tri poena, nije neki kreativac, što nam nije u ovom trenutku potrebno. Imamo već dovoljno igrača koji već kreiraju sa loptom.Njegovim dolaskom nismo hteli da ugrozimo nikoga od aktuelnih igrača. Na početku sezone odlučili smo se za Radeta, Ogija, Markusa… Kori Volden je odličan na svojoj poziciji. Slagali smo kockice polako. Pejners je odlično odigrao protiv FMP-a, falio nam je jedan igrač koji će da igra odbranu, da bude agresivan, u kontrama veoma efektivan. Zato smo se odlučili za Bela. Zvali smo sve žive da se konsultujemo i Gordić nam ga je preporučio, kaže da je odličan momak“.

foto:KK Partizan