Gober: Bio sam uplašen, napet i osramoćen

Rudi Gober se oglasio saopštenjem.

Francuski košarkaš Rudi Gober prvi je zaraženi košarkaš koronavirusom u NBA. nakon tog saznanja NBA liga je odmah prekinula takmičenje. Poslije njega i saigrač Donovan Mičel je bio pozitivan.

Ono što je mnogima zasmetalo je što se Gober prije dva dana blago rečeno šalio na tu temu i čak je namjerno dodirivao mikrofone i telefone prisutnih novinara na pres konferenciji.

Gober se večeras oglasio i rekako kako se kaje zbog svega.

“Želim da se zahvalim svima koji brinu i koji su mi pružili podršku tokom prethodna 24 časa. Preplavile su me emocije čim sam saznao da sam zaražen koronavirusom, a uglavnom sam bio uplašen, napet i osramoćen. Kao prvo i osnovno želio bih da se izvinim svima koje sam potencijalno ugrozio, ali s druge strane ni ja nisam znao da sam zaražen. Bio sam nemaran i za moje ponašanje nema izgovora. Nadam se da će vam ovo poslužiti kao upozorenje i da ćete koronavirus svi shvatiti ozbiljno. Uradiću sve što mogu da svojim iskustvom edukujem druge i učinim da virus prestane da se širi. Zbrinut sam i doktori vode računa o meni. Hvala vam na podršci i volio bih da svi pratite bezbjednosni protokol, da ostanete zdravi i bezbjedni. S ljubavlju, Rudi Gober”, naveo je francuski košarkaš.

foto:fiba

About The Author