„Gde god ti da igraš tu su tvoji Grobari…“! Upozorenje za navijače Partizana

Apel Grobarima.
Grobari

foto: Dragana Stjepanović

„Gde god ti da igraš tu su tvoji Grobari…“!

Ovi stihovi, odzvanjaju u glavama svih koji su ikada obukli crno-bijeli dres i časno se za njega borili širom Evrope. Bez obzira na to da li je odlazak na gostovanje organizovan od strane Kluba ili ne, navijači Partizana su uvijek pronalazili način da budu uz crno-bijeli tim i da ga podržavaju gdje god da igra!

Pozitivne emocije koje stižu sa tribina, oduvijek su bile pokretačka snaga igrača na terenu, nerijetko i presudan faktor između pobede i poraza. Zahvalnost za ljubav, vjerovatno nikada neće biti na pravi način iskazana riječima, jer toliko puta opisivan odnos je jako teško prevodiv za one koji nisu bili privilegovani da ga osjete.

Ipak, snažne emocije su često put ka nečemu što može nanijeti štetu. I ove sezone, na nekoliko utakmica odigranih u inostranstvu, događali su se izolovani incidenti, počinjeni od strane neodgovornih pojedinaca. Zbog toga, KK Partizan se nalazi pod lupom Evrolige, i svaki naredni izgred može donijeti zabranu ulaska u dvoranu za navijače crno-bijelih na gostujućim terenima.

Na ovaj način, tim Partizana bi mogao ostati uskraćen za podršku u odsudnim bitkama za plasman u narednu rundu takmičenja protiv Barselone ili Albe.

Zbog toga, ali i zbog želje da se o navijačima Partizana priča samo u superlativima, Klub apeluje na svijest svih ljudi koji su kupili ulaznice za utakmicu Olimpija Milano – Partizan i koji će se u petak, osmog marta, naći u milanskoj dvorani Forum.

Veoma je važno pridržavati se instrukcija lokalnih snaga bezbjednosti, uz sportsko i viteško navijanje, bez ikakvog verbalnog ili fizičkog ispada. Takođe, Partizan poziva sve navijače da u dvoranu ne dolaze bez ulaznica i da u slučaju da ne posjeduju ulaznice, ne pokušavaju da pronađu bilo kakve alternativne načine za prisustvo na utakmici.

Kao što ste bili nebrojeno puta do sada, budite nam dodatna snaga u jednoj od najvažnijih utakmica sezone! Zajedno do pobjede saopšteno je iz Partizana.

Najbolje kvote vas očekuju u Meridianbet poslovnicama.

About The Author