Fudbalska groznica sve jača, kvote nikad bolje

Nedjelja je dan za fudbal! Doduše, nije ovo tipična fudbalska nedjelja koja obiluje zanimljivim i neizvjesnim utakmicama širom svijeta, ali postoji nekoliko mečeva koji odolijevaju izazovima.

U listi koja je iz nedjelju u nedjelju sve punija, ponovo dominiraju Meridian kvote, a današnja ponuda potencijalno predstavlja dobitnu kombinaciju.

Najzanimljivije biće u Bjelorusiji, gdje se od 16 časova igra finale tamošnjeg kupa. U bici za trofej boriće se lider domaće lige BATE Borisov i Dinamo Brest.

Ono što je posebno zanimljivo u vezi ovog duela jeste da su današnji protivnici, prije samo četiri dana, snage odmjerili u okviru 10 kola Višaja lige i BATE je u gostima zabilježio sigurnu pobjedu – 3:1.

Meridianbet u svojoj ponudi za ovaj meč ima više od 600 igara, a prednost daje ekipi iz Borisova – pobjeda na BATE cijeni se kvotom 1.83.

Interesantna utakmica očekuje nas i u šampionatu K1 Južne Koreje gdje se u jutarnjim časovima sastaju Đonbuk i Daegu. Domaćin je „korejski Juve“, a u gostujućem timu igra živa legenda tamošnjeg fudbala Dejan Damjanović, ali i nekadašnji napadač Crvene Zvezde Edgar.

Nijemci su neizostavan dio i ove nedjelje, a čini se da će najuzbudljivije biti u Cvajti. Tamo ćemo gledati okršaj vodećih timova – derbi kola odigraće Hamburger i Bilefild.

Bilefild je lider druge po rangu njemačke lige sa 52 boda, sedam više u odnosu na Hamburger (45) kome je Šalke neprestano za petama i ukoliko želi da od naredne sezone igra u eliti, pobjeda u ovom meču je od izuzetne važnosti.

Kvote su jake, a za igru i rizik idealne. Pobjeda na domaćina je 2.10, a trijumf gostojuće ekipe vrednuje se 3.60. Ukoliko, pak, mislite da će se ovde na ravne časti podijeliti bodovi neriješen ishod daje odličnu kvotu, 3.40.

Na današnjem fudbalskom meniju nalazi se i Kostarika, Burundi, Jermenija, Tajvan, Vijetnam…

A, čak i u ligama koje nisu toliko atraktvine samo u Meridianu vas čekaju najbolje i najveće kvote.