Finale i šansa da zaradiš su tu! Jer Meridian časti kvotama!

Francuska ili Hrvatska, to je pitanje koje nas sve zanima. A, ako znaš odgovor na njega, trk u Meridian, jer ćeš tamo naći ubjedljivo najveće kvote na finale Svjetskog prvenstva.

Ako vjeruješ da će Francuska drugi put u svojoj istoriji uspjeti da osvoji Svjetsko prvenstvo, čeka te kvota 2.14 na “Galske pijetlove”-  jedino u Meridianu!

Francuzi će ti više nego duplirati ulog! Mbape, Grizman, Žiru, Umtiti, Ljoris i drugovi ti daju šansu i da naplatiš njihovo fudbalsko znanje na singlu! Bonus kvote ti daju priliku da na svoj tiket dodaš fenomenalnu kvotu, dok u super singlu možeš da dobiješ ubjedljivo najbolju singl kvotu u BiH!

Hrvatska je na prethodnim mečevima imala problema na samom startu mečeva, a ako Francuzi povedu u prvih pet minuta meča, kao Danci i Englezi, možeš 30 PUTA da uvećaš svoj ulog!

Ako vjeruješ da će Francuzi povesti nakon deset minuta, takođe imaš šansu da ozbiljno napunuš svoje džepove.

O Kilijanu Mbapeu svi pričaju ovih dana, a ako on i Mario Mandžukić uspiju da postignu po gol na ovom finalu pogodićeš mega kvotu 17!

Ovo, naravno, nije sve, jer ti Meridian daje šansu da se kladiš na bukvalno bilo šta što je vezano za Svjetsko prvenstvo – od korišćenja VAR tehnologije  do MVP-a turnira!

foto.fifa

About The Author

Možda ste propustili