Džikić: Nismo bili čvrsti

Aleksandar Džikić nakon poraza u Zagrebu.

Budućnost je propustila prvu meč loptu za plasman u finale ABA lige. Cedevita je slavila u Zagrebu i majstorica u Podgorici će odlučiti putnika u finale.

“Čestitam Cedeviti. Napravili su jedan fizički odgovor na ono što mi radimo u napadu. Nisam generalno zadovoljan, i to je najveća zamjerka večeras, s našom čvrstinom i prilagođavanjem na kriterij suđenja. Morali smo biti čvršći i konkretniji u nekim završnicama, no mislim da to nisu stvari koje se ne mogu popraviti. Ramljak je danas odigrao sjajnu utakmicu. Nikols, Čeri i Ukić su neki igrači od kojih se očekuju da budu nosiocinapadačkog učinka, no Ramljak je u kratkom razdoblju imao jedan dobar period. Mi smo primili i neke poene u posljednim trenucima. Ono što se kaže, mi smo ih promašili, oni su ih dali i to je to. Ponosan sam što smo se nakon 18 poena minusa vratili u utakmicu i došli smo praktički na jednu loptu, tako da s te strane mogu biti zadovoljan”, rekao je trener Budućnosti Aleksandar Džikić.

Nikola Ivanović sa 16 poena bio je jedan od najboljih u svom timu.

“Čestitke Cedeviti. Bila je to stvarno jedna izuzetno čvrsta i jaka utakmica. Bila je u principu ono što smo očekivali. Cedevita je od početka bila dosta čvršća od nas i to je možda i glavni razlog našeg poraza. Znamo što trebamo raditi. Treća je utakmica kod nas i ostaje nam sedam dana za naporan rad i analizu svega ovoga što se događalo”,rekao je Ivanovi.

foto:Budućnost VOLI

About The Author

Možda ste propustili