Bajić: Treba vremena za uigravanje

Dragan Bajić trener Igokee morao je par puta ove sezone da uigrava sastav.

Sezonu je počeo sa Dorelom Rajtom i Dezmondom Vošingtonom. Kad su oni otišli stigao je Malkolm Li. Taman kad je ušao u sistem i on je otišao, a došli su Dominik Artis,koji je odigrao mečeve protiv Partizana i FMP-a, Kejtin Rajnhart i Bili Preston.

“Ne znam šta da očekujem od novih igrača jer je trening jedno, a utakmica nešto sasvim drugo. Ni Dominika nisam baš najbolje upoznao jer je odradio tek nekoliko dana, pa je i njemu potrebno vremena jer je prvi put napustio SAD i navikava se na ovdašnji stil igre, što je jako kompleksno. Tu su starosjedioci da mu pomognu, ali ponavljam da treba vremena. Dobićemo u napadu, ali isto tako izgubiti u odbrani, pa moramo naći način da to kompenzujemo”, rekao je trener Igokee Dragan Bajić za “Glas Srpske”

Ono što ga raduje je činjenica da je Rajnhart, koji igra na poziciji četiri, stigao dosta fizički spreman.

“Kejtin je stigao i pokazao da ima snage jer je već igrao u Litvaniji pa mu ostaje da “pohvata” naše akcije. Svako normalan zna da je potrebno bar mjesec, dva da uvedete igrača u sistem igre, tako da će mu biti potrebno vremena, kao i to da se međusobno upoznamo”, izjavio je Bajić.

Dok se čeka dolazak Prestona, ekipa muku muči sa povredama.

“Ne možemo se kompletirati da odradimo pošten trening. Marko Ljubičić i Aleksandar Ponjavić su povrijeđeni, Đorđe Milošević ima distorziju skočnog zgloba, Vuk Radivojević je na terapijama, Danilo Šibalić ima problema sa zadnjom ložom”, rekao je Bajić.

 

foto:kosarka24.ba

About The Author