Donacija Igokee Crvenom krstu Banjaluka

Predstavnici i igrači Košarkaškog kluba Igokea iz Laktaša uručili su danas Crvenom krstu Banjaluka donaciju od 20.000 KM u prehrambenim namirnicama.

Sekretar Crvenog krsta Banjaluka Željkica Ilić rekla je novinarima da je riječ o donaciji vrijednoj pažnje s obzirom na teško vrijeme koje je donijela pandemija virusa korona.

“Ova donacija je dobro došla u vremenu kada su naše rezerve hrane na izmaku i kada u prosjeku imamo više od 30 poziva građana za pomoć. U vezi s tim, od srca zahvaljujem Igokei u ime svih kojima je potrebna naša pomoć”, rekla je Ilićeva i pozvala sve ljude dobre volje da pomognu Crvenom krst

Trener Igokee Dragan Bajić rekao je da ovaj klub uspješno reprezentuje Srpsku u sportu, trudeći se da bude na prvom mjestu i kada je riječ o humanosti.

“Odazvali smo se pozivu Crvenog krsta i donirali određenu pomoć. Apelujemo na građane da pomognu, a što se tiče našeg kluba mi ćemo se uvijek odazvati da na bilo koji način pomognemo Crvenom krstu i u narednom periodu”, rekao je Bajić.

foto: KK Igokea

About The Author