DOKAZANO! 10 TRIKOVA koje koriste milioneri kad zarađuju na online kazinu!

Dosadili su vam klasični 8 – 16h poslovi? Želite ideju kako da zaradite lovu online? Možda želite ideju kako da to uradite na online kazinu? Pogledajte ovih 10 ZAGARANTOVANIH savjeta i trikova, najboljih igrača i milionera online kazina

  1. NEKA OMJER KVOTE UVIJEK BUDE NA VAŠOJ STRANI

Morate uvijek poznavati omjere kvote za događaj koji želite da igrate. Poznavanje statistike i varijacija događaja, daje bolji uvid. To je ono što „bookmakeri“ rade kad sastavlju omjere. Iskoristite isto znanje. Ne dozvolite da vas naivnost povuče u gubitak. Uskoro ćete biti nagrađeni prostom matematikom, jer nauka je uvijek neminovna!

  • ZARADITE VIP ILI HIGH ROLLER STATUS I NAGRADE

Uvijek su najbolje nagrade spremne za VIP i „opasne“ igrače. Sportske kladionice i kazina ne smiju sebi dozvoliti da izgube takvog igrača, zato uvijek najbolje nagrade, one koje su APSOLUTNO BESPLATNE, uvijek čuvaju samo za njih. Upoznaj se sa pravilima igre, da bi pobjedio igru!

  • POVEĆAJTE SVOJE ŠANSE DA POSTANETE SLJEDEĆI MILIONER

Nekad je potrebno samo imati dobar tajming u životu, zar ne! Ne samo za igru, nego i za život! Zašto dobar tajming ne bi postao dio Vašeg života? Provjerite kad kazina uvijek izbacuju JACKPOT, jer će te shvatiti da je to uvijek u istom rasponu/intervalu vremena ili visine nagrade!

  • NAUČITE KAKO DA IH POBJEDITE U NJIHOVOJ IGRI

Obavezno poznavanje pravila igra, nije samo poznavanje osnovnih pravila. Bitno je poznavati ih sve. Sa 0 KM uloga, danas na internetu možete naučiti brojne strategije kako igrati rulet, poker, blackjack. Razmislite od rulet strategiji, jer logika pobjeđuje i najveće nevjernike! Pravo mjesto za učenje, nalazi se OVDJE!

  • POTROŠITE MANJE – IGRAJTE VIŠE

Uvijek je najbolji način da se osvoji na kazinu, jeste da se troši malo, a osvaja mnogo, zar ne? Nemojte nikad igrati velike ulog, sa malo novca na računu! Tad je lova praktično pojedena. Vaš ulog mora biti postavljen tako da imate komfor u igri! Mislite li da je bet od 1-2 KM za minimum BUY IN na poker stolovima postavljen slučajno!? Dont play the game – Beat the game!

  • NE BESMISLICAMA I SUJEVJERJU

Da li ste znali, da kazina uvijek igraju na psihologiju čovjeka? Da je sva filozofija zapravo u tome! Da li ste znali da se boje matematike? Sva kazina danas koriste random number generation ( RNG ) – ili jednostavnije rečeno, sistem slučajnog izbora! Igrajte na njega, ali igrajte optimalno!

  • NAUČITE EFIKASNO KOCKANJE

Kad igrate online kazino, imate puni komfor. Igrate po svojim pravilima. Nemate podsticaja i uticaja. Vi kontrolišete pauze, vi diktirate koncentraciju. Vi definišete svoje limite i svoju igru.

  • UVIJEK MORATE ZNATI PREDUSLOVE ZA BONUSE

Najbolja stvar je uvijek nešto dobiti besplatno. Zašto to onda ne iskoristiti. Sve što treba uraditi, jeste proučiti koji su to preduslovi, da diktirate svojim uslovima. Pravila znače mnogo, zato proučite pravila jer nekad ste sigurno trebali nešto da dobijete, a da to niste ni tražili! Razmisli o kombinaciji OVIH BONUSA!

  • IZBJEGAVAJTE SUMNJIVE SAJTOVE

Uvijek igrajte kod najboljih. Sumnjivi sajtovi, oni bez reputacije koriste priliku da iskoriste naivce. Ne budite jedan od njih. OVDJE PROVJERI KO SU NAJBOLJI!

  1. ALKOHOL GARANTUJE GUBITAK

Kao u vožnji, kao u životu, tako i sa online igrom! Ne, alkoholu i vi ste praktično sigurni!

About The Author